Labbadia: Bayer je zasluženo pobijedio

Labbadia: Bayer je zasluženo pobijedio

Edmir Škorić

Bayer je u Leverkusenu jučer savladao HSV rezultatom 4:2 i tako nastavio svoju utrku za naslovom prvaka Njemačke. HSV-ov trener Bruno Labbadia ističe kako je pobjeda Apotekara potpuno zaslužena.

HSV-ov trener Bruno Labbadia je očigledno razočaran rezultatom, ali bivši trener Bayera priznaje kako je tim iz Leverkusena bio dosta bolja momčad na terenu i na kraju zasluženo slavio.

"Željeli smo napasti i pobjediti, ali nismo najbolje odigrali u drugom poluvremenu. Stoga, Bayer je zaslužio da pobijedi. Mi ćemo vidjeti kako se možemo kvalificirati u Europu", kazao je Labbadia na press konferenciji nakon utakmice.

"Mislim da smo pronašli našu igru u drugom poluvremenu i momčad je igrala dosta smireno i precizno, te smo na kraju zasluženo pobijedili", kazao je Bayerov trener Jupp Heynckes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.