Labbadia: Ibišević se dobro snašao tokom zimske pauze

Trener Stuttgarta zadovoljan bh. reprezentativcem

Labbadia: Ibišević se dobro snašao tokom zimske pauze

Edmir Škorić

Stuttgartov trener Bruno Labbadia pohvalio je bh. reprezentativca Vedada Ibiševića, koji je svom bivšem klubu, Hoffenheimu, postigao dva gola.

Stuttgart je u petak gostovao Hoffenheimu u prvom susretu 26. kola, a pobjedu je popularnim Švabama osigurao Ibišević, koji nije imao milosti prema momčadi u kojoj je prethodno igrao nekoliko sezona.

Naš reprezentativac bio je dvostruki strijelac, a njegovu dobru partiju nije propustio sa nekoliko lijepih riječi nagraditi trener Bruno Labbadia, koji je uvjeren da će Ibišević nastaviti postizati golove.

"Drago mi je zbog Ibiševićevog uspješnog povratka. Snašao se fantastično tokom zimske pauze. Ali mi znamo da moramo biti oštriji kada su u pitanju kontranapadi. Kada bismo postigli gol za 3:0, onda kada nam se ukaže prilika, bila bi to odlična izvedba", kazao je trener kluba iz grada Mercedesa.

S druge strane, Hoffenheimov trener Markus Babbel izrazio je razočarenje zbog poraza, te ističe kako su njegovi igrači odigrali jako loše u prvom dijelu.

"Više smo prijetili nakon poluvremena i imali smo nekoliko dobrih šansi za postizanje gola. Stuttgart je bio efikasniji i to mi se nimalo nije svidjelo", istakao je Babbel.

Stuttgart sljedećeg vikenda dočekuje Nuernberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.