Lacazette ne putuje s Arsenalom u Australiju

Transfer još uvijek nije završen

Lacazette ne putuje s Arsenalom u Australiju

Endin Čaušević

Engleski mediji jučer su objavili da je Alexandre Lacazette doputovao u London, te da je uspješno prošao ljekarske preglede u Arsenalu.

Međutim, zvanično potvrda o tome da je Lacazette novi igrač Arsenala još uvijek nije stigla, ali se nestrpljivo očekuje. Navijači londonskog kluba već slave ovaj transfer koji još nije završen, te su nakon nekoliko godina konačno zadovoljno pojačanjem koje stiže na Emirates.

Lacazette se još uvijek neće pridružiti Arsenalu jer se mora vratiti u Lyon kako bi završio sitnice vezane za transfer, ali i počeo selidbu u London. Zbog toga će ovaj napadač gotovo sigurno propustiti Arsenalovu turneju u Australiji.

Igrači Arsenala u nedjelju putuju u Australiju gdje će se pripremati za novu sezonu i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Navodno, Lacazette bi se svojoj novoj ekipi trebao priključiti nekoliko dana kasnije u Sydneyju odakle će ova ekspedicija otputovati za Kinu gdje će igrati protiv Bayerna i Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije