Lacazette od naredne sezone u Atletico Madridu?

Transfer već dogovoren?

Lacazette od naredne sezone u Atletico Madridu?

E. Čaušević

Napadač Lyona, Alexandre Lacazette, prema svemu sudeći na kraju ove sezone će promijeniti sredinu.

Lacazette se već neko vrijeme nalazi na meti engleskih klubova, a najviše se špekulisalo da će svoju karijeru nastaviti u Arsenalu. Ipak, napadač Lyona je odbio u januaru ponudu sa Emiratesa i čini se da je konačno odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Španski mediji prenijeli su danas da je francuski napadač već nekoliko sedmica u kontaktu sa Atletico Madridom, te da je pristao na ljeto doći u ovaj klub. Njegov agent David Benitelli razgovarao je nedavno sa čelnicima Atletica i navodno je dogovorio sve usloge ugovora za Lacazettea.

Navodno, Atletico Madrid će za ovog napadača platiti oko 50 miliona eura, te bi on trebao biti zamjena za Fernanda Torresa koji je na zalasku karijere. Pored Arsenala, interes za ovog 25-godišnjeg napadača pokazali su Manchester United i Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi