Lahm: Bayern je još uvijek "gladan" trofeja

Lahm: Bayern je još uvijek "gladan" trofeja

Midhat Šljivak

Kapiten Bayerna, Philipp Lahm, izjavio je kako je njegov tim još uvijek "gladan trofeja" i da će i naredne sezone ekipa ići na osvajanje svih trofeja.

Bavarci su u protekloj sezoni osvojili trostruku krunu pod vodstvom Juppa Heynckesa, a u narednoj sezoni tim će sa klupe predvoditi Pep Guardiola. Ipak, bez obzira na promjenu trenera Lahm očekuje i dalje borbu za sve trofeje.

"Najljepše je to što smatram da ove tri titule nisu kraj, nego početak jedne ere. Imamo izvanrednu ekipu, tim je fantastično spreman fizički i mentalno. Svaki od nas ima dugoročan ugovor ovdje. Tim je jak i bit će još jači. Odlično smo financijskih pokriveni i sada imamo i još jednog vrhunskog trenera Pepa Guardiolu. Mi smo ti koji može osvajati još mnogo titula u narednim godina", rekao je Lahm.

Bayern je u protekloj sezoni osvojio Ligu prvaka, Bundesligu i njemački Kup.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.