Lahm: Moramo pobijediti Hoffenheim

Kapiten Bayerna poručuje

Lahm: Moramo pobijediti Hoffenheim

Edmir Škorić

Bayern mora pobijediti Hoffenheim u današnjoj utakmici 22. kola njemačke Bundeslige. Takvog je stava kapiten Bavaraca Philipp Lahm, ali sigurno i ostatak momčadi iz Minhena.

Bayern će na Allianz-Areni ugostiti Hoffenheim i pokušati se navijačima iskupiti za neshvatljiv pad i poraz u prošlom kolu protiv Koelna. Podsejtimo da je Bayern imao vodstvo 2:0, a na kraju izgubio s 3:2.

"Moramo se okrenuti budućnosti i osvojiti maksimalan broj bodova iz svake utakmice. Jednostavno, moramo osigurati to drugo mjesto", kazao je Lahm na službenoj web-stranici Bayeran, prisjetivši se i poraza od prošle subote.

"Poraz u Koelnu je bio jako gorak i razočaravajući. Od vitalne je važnosti da sada to popravimo protiv Hoffenheima."

"Želimo svih 90 minuta koncetraciju, strast i odlučnost, a ne samo u 45 minuta, što smo mogli vidjeti u Koelnu", dodao je Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti