Lahm: Ne smije nas zavarati Unitedova pozicija na tabeli
FOTO: EPA

Kapiten Bavaraca o dvomeču sa ekipom iz Manchestera

Lahm: Ne smije nas zavarati Unitedova pozicija na tabeli

Minhenski Bayern u okviru četvrtfinala Lige prvaka će odmjeriti snage sa Manchester Unitedom. 

Aktuelni prvak Evrope odmjerit će snage sa ekipom iz Manchestera, a kapiten Bavaraca svjestan je da dvomeč sa prvakom Engleske neće biti lagan zadatak za Bavarce. 

"Ne smije dozvoliti da nas trenutna pozicija Manchester Uniteda u prvenstvu zavara. U obje utakmice igrat ćemo ofanzivno i probati postići što više golova. Mislim da nije važno gdje se igra prva utakmica. Prošle godine smo igrali mnogo puta u prvoj utakmici kući. Najvažnije je da probamo postići pogodak na gostujućem terenu," rekao je Lahm. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.