Lahm želi novi ugovor sa Bayernom
Lahm, Ribery i društvo na treningu

Odan Bavarcima

Lahm želi novi ugovor sa Bayernom

Edmir Škorić

Bayernov defanzivac Philipp Lahm želi produžiti ugovor sa Bayernom jer je "predvidio velike stvari u Minhenu i želi biti dio njih".

Njemački reprezentativac se u posljednje vrijeme povezivao sa brojnim evropskim velikanima, no 26-godišnjak je odlučan u namjeri da i dalje nosi dres aktuelnog njemačkog prvaka.

"Očekujem da potpišem dugogodišnji ugovor, jer će sljedećih nekoliko sezona Bayern uvijek biti u konkurenciji za naslov", kazao je Lahm.

Jučer je i veznjak Bastian Schweinsteiger izrazio želju da ostane na Allianz Areni. Potpišu li dugoročno produženje ugovora, Lahm i Schweinsteiger će se tako pridružiti Riberyju i Mulleru koji će, kako sada stvari stoje, u Minhenu ostati do 2015. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.