Lakićević zanimljiv Crvenoj zvezdi

Još jedan igrač Čelika

Lakićević zanimljiv Crvenoj zvezdi

Nije Anid Travančić, mladi bh. reprezentativac, jedini igrač Čelika koji se povezuje sa beogradskom Crvenom zvezdom

.Naime, ako je suditi prema izjavama njegovog menadžera Ede Kurtagića, Slobodan Lakićević zanimljiv je Zvezdi. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore, ujedno igrač koji je prošao omladisku školu Bayer Leverkusena, mogao bi ovog ljeta pojačati redove srbijanskog doprvaka.

"Upravo se vraćam iz Beograda gde sam pričao sa Zvezdom. Ne bih otkrivao imena sagovornika sa druge strane, ali je tačno da je Lakićević interesantan. Kod crveno-belih postoji komisija koja ukoliko proceni da je dovoljno dobar da će predlog Zoranu Stojadinoviću i Rikardu Sa Pintu", rekao je Kurtagić za Sportal.rs, dodavši:

"Lakićević ima dogovor da mu Zeničani neće praviti problem u slučaju da Zvezda bude želela da ga angažuje. Slobodanu je motiv veliki da dođe u Zvezdu, jer i dalje želi da dođe do reprezentacije Crne Gore, a sigurno je da bi ovde bio bliži ljudima iz crnogorskog Saveza. Lakićević je đak Bajera i postoji interesovanje i iz Cvajte, Ukrajine i još nekih zemalja, ali zna se da ko je i šta srpski viceprvak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti