Lakičević: Želimo nastaviti pozitivnu seriju

Fudbaler Čelika zadovoljan

Lakičević: Želimo nastaviti pozitivnu seriju

Ekipa Čelika u posljednjem kolu ostvarila je odličan rezultat na gostovanju kod Zrinjskog u Mostaru, a prvotimac Čelika, Slobodan Lakičević, zadovoljan je dosadanšnjom igrom Čelika.

"Serija dobrih rezultata je potvrda da dobro radimo. Dobro smo se uigrali kao ekipa i mislim da to najbolje pokazujemo na terenu. Iskreno, osjećaj je odličan kada uloženim naporom i trudom postignete dobre rezultate", kazao je Lakičević, koji je dodao da želi nastaviti pozitivnu seriju kluba sa Bilinog polja, te je dodao:

"Mi žemo da nastavimo ovu našu seriju bez poraza i pokušat ćemo uraditi sve što je u našoj moći. Dobri rezultati su nam ulili samopouzdanje, ojačali smo psihološki i sada je na nama da na domaćem terenu ostavimo tri boda protiv Radnika i GOŠKa."

Ekipa Čelika nakon utakmice u Mostaru i rezultata od 0:2, pri povratku u Zenicu dočekana je od strane Robijaša koji su ih navijačkim pjesmama pozdravili i zahvalili im se na dobroj igri u Mostaru.

"Šta reći na ono, osjećaj je fenomenalan. Napravili su atmosferu samo takvu da stvarno nemam riječi, došli su u velikom broju, pokazali da cijene naš trud, a mi ćemo sigurno pokušati da im se odužimo na terenu.", zaključio je Lakičević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.