Lamela: Igrat ću gdje god trener želi

Lamela: Igrat ću gdje god trener želi

Edmir Škorić

Romin veznjak Erik Lamela, kako sam kaže, spreman je igrati na bilo kojoj poziciju na terenu.

Lamela je za 19 miliona eura ovog ljeta u Romu došao iz River Platea. Zbog povrede nije igrao u prvoj utakmici Serije A protiv Cagliarija, koju je rimski sastav izgubio na Olimpicu (1:2), no mogao bi biti u sastavu protiv Intera ovog vikenda.

"Gdje se vidim u trenerovoj momčadi? Gdje god on želi, spreman sam igrati", rekao je Lamela za jedan navijači portal Rome.

On je u Rimu svega mjesec dana, pa stoga nije stiga dosta toga posjetiti u ovom lijepom gradu.

"Vidio sam dosad samo malo Rima, ali možete osjetiti povijest i nadam seda ću ubrzo imati prilike da ga više razgledam. Bio sam oko Trigorie (trening baza Rome) i stadiona Olimpico. Navijači su vrlo strastveni i podsjećaju me na navijače Rivera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.