Lamela: Ostajem u Romi, u Rimu se osjećam kao kod kuće

Argentinac poručuje

Lamela: Ostajem u Romi, u Rimu se osjećam kao kod kuće

Adnan Beganović

Iza argentinskog fudbalera Rome, Erika Lamele, je sjana sezona. U Seriji A je postigao 15 golova, a za njegovim uslugama su zainteresirani brojni klubovi.

Međutim, Lamela nema namjeru napuštati Rim.

"Ostajem u Romi. U Rimu se osjećam kao kod kuće, imam dobar odnos s ljudima i ovaj grad mi daje sigurnost", izjavio je Lamela i dodao:

"U Buenos Airesu postoji veliki rivalitet među navijačima, ali ne kao u Rimu gdje možeš biti naš ili njihov, treće opcije nema. Imamo mladu ekipu s kojom nije lako ostvariti dobar rezultat, no mislim da vrijedimo više nego što pokazuje stanje na tabeli", dodao je Lamela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.