Lamela uspješno operisan

Argentinac propušta ostatak sezone

Lamela uspješno operisan

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Erik Lamela primoran je da propustio ostatak sezone Tottenhama zbog povrede kuka.

Lamela je svoju posljednju utakmicu u ovoj sezoni odigrao još krajem oktobra prošle godine kada je zadobio povredu kuka. Nakon toga Argentinac je u nekoliko navrata pokušao da se vrati na teren, ali nije uspio da zaliječi povredu na pravi način.

Doktorski tim Tottenhama odlučio je da je jedino rješenje operacija. To je značilo da će Lamela propustiti ostatak ove sezone, te da će se na teren vratiti na pripremama za narednu sezonu.

Lamela je jučer uspješno operisan u Londonu i već bi uskoro trebao početi proces oporavka. Argentinac je poručio nakon operacije da je sve proteklo u najboljem redu, te da jedva čeka ponovo da se vrati na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi