Lamelin transfer je dokaz da kreće ispočetka?

Odlazi iz Tottenhama?

Lamelin transfer je dokaz da kreće ispočetka?

Argentinski fudbaler Erik Lamela mogao bi napustiti ekipu Tottenhama.

Lamela je u Tottenham stigao još 2013. godine iz Rome, ali se nikada nije uspio potpuno priviknuti na igru u Premiershipu iako je dobijao često prilike u prvoj postavi ove ekipe iz Londona.

On je trenutno povrijeđen i ne igra od oktobra mjeseca, a čini se da na njega više ne računaju čelnici Tottenhama. Kako prenosi Radio La Red, ekipa River Platea počela je pregovore sa Tottenhamom oko dovođenja ovog fudbalera i on bi se na ljeto trebao vratiti u svoj bivši klub.

Lamela je karijeru počeo upravo u Riveru iz kojeg je 2011. godine otišao u Romu za oko 17 miliona eura. Ove sezone je odigrao devet mečeva za Tottenham te je postigao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi