Lamešić na probi u Poloniji Bytom
Mario Lamešić

Igrač Slobode u Poljskoj

Lamešić na probi u Poloniji Bytom

Mario Lamešić, prvotimac tuzlanske Slobode nalazi se na probi u poljskom prvoligašu Polonia Bytom. Prema informacijama koje smo dobili iz Poljske, Lamešić će ukoliko zadovolji ukuse stručnog štaba potpisati ugovor sa devetoplasiranom ekipom poljskog šampionata.

Lamešić je u Slobodu došao prije godinu, a 17. januara 2008. godine je potpisao jednogodišnji ugovor, što znači da bi Poloniji mogao pristupiti bez ikakvih problema.

Lamešić je ponikao u Slobodinim mlađim selekcijama, a u međuvremenu je igrao u hrvatskim prvoligašima Hrvatskom Dragovoljcu i Zadru, slovenskoj Beloj Krajini, te švedskoj Motoli.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.