Lampard oduševljen utakmicom

Lampard oduševljen utakmicom

Chelsea je u fantastičnoj utakmici iz Lige prvaka izbacio Liverpool, a kapiten „plavaca“ Frank Lampard nakon susreta nije krio zadovoljstvo.

Dvostruki strijelac za Chelsea, vezista Frank Lampard oduševljen je načinom na koji je njegov tim izborio polufinale, ali i predstavom Liverpoola.

- Bila je to sjajna utakmica. Sami smo sebe doveli u situaciju da nam Liverpool dođe na samo jedan gol zaostatka. Moram pohvaliti „redse“. To je jedna zaista sjajna ekipa. Međutim, mi smo prošli i to mi je sada najvažnije, kazao je Lampard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije