Lampard: Postoji dio mene koji želi ostati u igri

Ne želi se penzionisati

Lampard: Postoji dio mene koji želi ostati u igri

Nekadašnji fudbaler Chelseaja Frank Lampard slobodan je igrač nakon što mu je istekao ugovor sa ekipom New York Cityja.

Ipak, čini se da Lampard ne namjerava otići u penziju već da bi mogao odigrati još nekoliko mjeseci u engleskom Premiershipu. On je priznao da je do sada odbio nekoliko ponuda iz Engleske.

"Postoji dio mene koji želi da ostane u igri. Ne znam zašto, ali jednostavno smatram da tako trebam uraditi. Ne želim otići i kasnije reći sebi 'možda si mogao ostati malo duže'. Za sada sam odbio nekoliko ponuda iz Premier lige. Činjenica je da, nakon toliko godina u Chelseaju i jedne sezone u Cityju, ne želim igrati u ekipi koja se bori za opstanak. Samo želim donijeti pravu odluku. Ne mogu baš birati u 38. godini, ali ako dođe prava ponuda, ko zna?", rekao je Lampard.

Lampard je tokom karijere igrao za West Ham, Chelsea, Manchester City i New York City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi