Lapadula: Dokazao sam svima da nisam nižerazredni igrač

Briljirao sinoć protiv Empolija

Lapadula: Dokazao sam svima da nisam nižerazredni igrač

E. Čaušević

Fudbaleri Milana sinoć su na gostovanju savladali Empoli u meču 14. kola Serije A.

Rossoneri su u Empoliju slavili sa 4:1, a dva gola postigao je sjajni Gianluca Lapadula. Ovaj napadač stigao je ljetos iz Pescare za devet miliona eura, a mnogi su ga proglasili velikom transfer greškom Milana.

Ipak, u posljednje tri utakmice Lapadula je uspio postići tri gola, te pokazati svima da je s pravom došao u Milan. Nakon sinoćnje pobjede Lapadula je izjavio da je ušutkao svoje kritičare ovom utakmicom.

"Govorili su nedavno da sam dobar samo da igram za Milanove rezerve, a ja sam im pokazao koliko vrijedim. Prije 18 mjeseci igrao sam u četvrtoj ligi, a pogledajte gdje sam danas. Svaki dan se trudim da što više napredujem", rekao je Lapadula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi