Laporta: Želim da Eto'o ostane u Barci
Samuel Eto'o

Laporta: Želim da Eto'o ostane u Barci

Predsjednik Barcelone Joan Laporta upozorio je čelnike Manchester Citya da mu je želja da Samuel Eto’o karijeru okonča u redovima ponosa Katalonije.

Eto’o sa Barcelonom ima ugovor još samo godinu dana, a u posljednjih nekoliko sedmica za kamerunskog napadača su interes pokazali Manchester City i Inter, ali i Manchester United.

"Eto'o ističe ugovor naredne godine i tada moramo sjesti da se dogovorimo. Cilj kluba je da nastavimo saradnju sa Eto’om sve do kraja njegove karijere”, rekao je Laporta.

“Za mene je Eto’o najbolji napadač na svijetu i bilo bi veoma lijepo da karijeru okonča u Barceloni”, dodao je predsjednik evropskog prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.