Larini: Sanchez ne ide nigdje prije juna

Sportski direktor Udinesea

Larini: Sanchez ne ide nigdje prije juna

Sportski direktor Udinesea, Fabrizio Larini ističe kako Alexis Sanchez neće napustiti stadion Friuli, bez obzira na brojne špekulacije koje su ga povezivale sa Manchester Unitedom.

Sir Alex Ferguson već duže vrijeme pratio 22-godišnjeg Čileanca, a također i milanski Inter je pokazao interesovanje za njega.

Larini kaže kako ofanzivac koji ima ugovor sa Udineseom do 2015. godine sigurno neće napustiti stadion Friuli prije juna ove godine.

"Sanchez odlazi u januaru? Već sam rekao i ponovit ću, on ne ide nigdje prije juna", rekao je Fabrizio Larini, dodavši:

"Sve dosadašnje špekulacije su neistinite. Sancheza prate mnogi veliki klubovi, a moguće je da ga prodamo u junu. Sada treba Udineseu. Mlad je i može samo napredovati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.