Lars Bender u Leverkusenu

Bundesliga

Lars Bender u Leverkusenu

Mladi njemački reprezentativac Lars Bender od danas je i definitivno igrač Bayera iz Leverkusena. Transfer je bio već ranije dogovoren, ali su njegov bivši klub Munchen 1860 i sadašnji Leverkusen bili dogovorili da igrač još jednu sezonu ostane na posudbi, ali se odluka naglo promijenila.

Leverkusen je hitno trebao igrača u veznom redu, pa su tako odlučili da umjesto kupovine novog igrača u klub dovedu već potpisanog 21-godišnjeg vezistu iz Munchena. Inače, Lars Bender je brat blizanac Daniela Bendera, koji je ovog ljeta postao igrač Borussie Dortmund, a neko vrijeme se i ime Larsa spominjalo u kontekstu dortmundskog kluba, ali ipak su blizanci razdvojeni bar na neko vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.