Lass i Mahamadou žele napustiti Real

Lass i Mahamadou žele napustiti Real

Dvojica defanzivnih veznjaka Real Madrida, Mahamadou i Lassana Diarra, održali su danas sastanke sa čelnicima kluba na kojima su iznijeli svoje zahtjeve u želji za odlaskom iz kluba.

Mahamadou Diarra je rekao kako ima ponude Manchester Uniteda i Malage i da želi ići tamo gdje će imati više prostora za igru, jer se kod Josea Mourinha nalazi u drugom planu i ima malu minutažu. Diarra bi mogao dobiti dozvolu kluba za odlazak, ali samo ukoliko Lass ostane.

S druge strane Lass također ima ponudu Manchestera, ali i Milana i Tottenhama. On također ima malu minutažu, ali mnogo veću nego Mahamadou. On je imao sastanak dug čak tri i pol sata na kojem je rekao kako želi i veću platu ili da mu klub da dozvolu za odlazak.

Kako sada stoje stvari uprava Real Madrida je voljna pustiti samo jednog od njih dvojice. Fernando Gago je povrijeđen, pa Mourinho od defanzivnih veznjaka na raspolaganju ima samo Xabija Alonsa i Samija Khediru i nije voljan pustiti obojicu Diarra.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.