Laszlo: Sutra se želimo pokazati kao jaka ekipa

Selektor Litvanije o sutrašnjem susretu

Laszlo: Sutra se želimo pokazati kao jaka ekipa

Uoči sutrašnjeg kvalifikacionog susreta između naše reprezentacije i Litvanije, selektor Litvanaca, Csaba Laszlo se na press konferenciji obratio prisutnim novinarima te je o duelu koji će se odigrati na Bilinom polju govorio sa dosta optimizma.

"Sutra je važna utakmica za oba tima, posebno poslije pobjede protiv Lihtenštajna. Imamo 4 poena i pozitivne rezultate i to nam je dalo nadu da se naredne godine borimo za vrh grupe. Mislim da je ovo važna utakmica za obje ekipe. Izgubili smo protiv Grčke 2:0 i remizirali smo sa Slovačkom, a utakmica sa Bosnom i Hercegovinom je zadnja u ovoj godini i mi želimo da se pokažemo kao jaka ekipa. Imamo jako veliko poštovanje prema Bosni i Hercegovini, oni su jedna od najjačih ekipa u grupi", kazao je Laszlo te se osvrnuo na svoj sastav za sutrašnji susret.

"Dva veoma važna igrača nam ne igraju, a jedan od njih je povrijeđen. Imamo zamjene za njih, ali ja još uvijek ne znam ko će igrati. Sve u svemu, imam riješenje. Mi imamo svoju taktiku i znamo kako Bosna i Hercegovina igra".

Laszlo je također prokomentarisao ambijent u kom će sutrašnji duel biti odigran.
 
"Što se tiče atmosfere, drago mi je kada je stadion pun. Ova zemlja je luda za fudbalom i siguran sam da će stadion biti pun jer kada je tako, obje ekipe imaju veću volju i želju za dokazivanjem", rekao je na kraju  litvanski selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.