Lavezzi: Došao sam po trofeje

Novo pojačanje PSG-a

Lavezzi: Došao sam po trofeje

Adnan Beganović

Argentinski fudbaler, Ezequiel Lavezzi, jučer je potpisao četverogodišnji ugovor sa PSG-om, a nakon potpisa izjavio je da je u Paris došao kako bi osvajao trofeje.

"Dosita me zaintrigirao PSG-ov projekt. Dobio sam priliku dokazati se u klubu koji je u usponu, došao sam osvajati trofeje i želim biti dio budućih uspjeha ovog kluba", izjavio je Lavezzi i dodao:

"Ovo je novi izazov za mene i moram priznati da sam zbog toga jako sretan. Javier Pastore mi je rekao mnogo lijepih stvari o klubu, a ja vjerujem da se ovdje mogu razvijati kao igrač. S navijačima želim imati sjajan odnos, baš kao što sam imao sa navijačima moga bivšeg kluba Napolija."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.