Lavezzi: Messi će u Barci okončati karijeru

Lavezzi: Messi će u Barci okončati karijeru

Edmir Škorić

Napoli će u u ponedjeljak, u sklopu Gamper trofeja, gostovati Barceloni na Nou Campu.

Tom je prilikom ponajbolji Napolijev nogometaš, napadač Ezequiel Lavezzi, govorio o Lionelu Messiju, rekavši kako će argentinski mag karijeru vjerovatno završiti u klubu gdje je istu i sagraadio - Barceloni.

"Messi uvijek pita o Napoliju, ali vjerujem da svoju karijeru želi okončati tamo gdje je i počeo, a to je u Barceloni", rekao je Lavezzi za Il Corriere dello Sport,

Kada je u pitanju sama utakmica sa aktuelnim španskim i evropskim prvakom, Argentinac je rekao:

"Bit će to posebna utakmica protiv Barcelone, iako bih ja više volio da se ona igra u Ligi prvaka. Gamper trofej će nam pokazati gdje smo u odnosu na odrađene pripreme".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.