Lavezzi: Nemamo pravo na grešku

PSG gostuje Valenciji

Lavezzi: Nemamo pravo na grešku

Argentinski napadač Ezequiel Lavezzi vjeruje da njegova ekipa Paris Saint-Germaina ne može sebi dipustiti greške uoči dvoboja sa Valencijom večeras.

Lideri francuske Ligue 1 putuju večeras na Mestallu gdje igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a Lavezzi smatra kako njegova ekipa ipak nije favorit u ovom takmičenju.

"Ne smijemo praviti greške ako želimo proći dalje. Mislim da u ovakvim utakmicama jednostavno ne postoje favoriti. Ako budemo razmišljali pogrešno, ispašćemo. Valencija je jako dobra ekipa, koja igra jako dobar fudbal i imaju veliko iskustvo igranja Lige prvaka", rekao je Lavezzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije