Lavezzi: Nije mi žao što sam odbio Manchester City

Lavezzi: Nije mi žao što sam odbio Manchester City

Novi napadač PSG-a, Ezequiel Lavezzi izjavio je kako ne žali što je ovog ljeta odbio ponudu Manchester Cityja.

Argentinac je kazao kako je Roberto Mancini želio da ga vidi u svojim redovima prije nego što je Lavezzi odlučio da pređe u Pariz te je također istakao kako je sam grad revagnuo u korist francuske ekipe.

 

"Kada vas žele dva podjednako ambiciozna kluba, grad u kom ćete živjeti može biti presudan", kazao je Lavezzi te je dodao na kraju:

 

"Zbog tog života izvan fudbala sam i izabrao Pariz. Mislim da Manchester nema ništa zajedničko sa Parizom. Ovdje sam se već smjestio. Za mene lično, igrati za PSG je predivan izazov".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Lavezzi je u dresu Napolija ubilježio 188 nastupa te je za to vrijeme postigao 48 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.