Lavtija je Dan D za Guusa Hiddinka

Donesena odluka o selektoru

Lavtija je Dan D za Guusa Hiddinka

Guus Hiddink sa Holandijom bilježi izuzetno loše rezultate na otvaranju kvalifikacija za Euro 2016.

Holandija ima samo tri boda nakon tri kola i već je doživjela dva poraza i to od Češke i Islanda. Već neko vrijeme se javnost u ovoj zemlji zanima za sudbinu svog selektora Hiddinka, koji bi vrlo brzo mogao dobiti otkaz.

Naime, ukoliko Holandija ne dobije Latviju u sljedećem kolu kvalifikacija koje se igra za osam dana, Hiddink će vrlo brzo postati bivši selektor.

Rezultati koje Holandija postiže od odlaska Van Gaala su daleko ispod renomea selekcije koja je u Brazilu visokom pobjedom nad selekcijom domaćina u susretu za treće mjesto osvojila bronzu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.