Lazar izdiktirao početnih jedanaest

Plaća li Osim večeru Popoviću?

Lazar izdiktirao početnih jedanaest

Adnan Beganović

Uoči sutrašnjeg derbi susreta Željezničara i Borca, napadač momčadi s Grbavice Lazar Popović uvjeren je da će se on i njegovi saigrači nakon posljednjeg sudijskog zvižduka radovati.

"Mislim da će Borac sutra igrati zatvoreno i da će svoju priliku tražiti iz kontranapada. Gledali smo neke utakmice Borca i mogu vam reći da na strani uglavnom igraju pravi bunker", rekao je Popović i dodao:

"Šef pred svaku utakmicu pokušava da skine pritisak sa nas. U svlačionici vlada odlična atmosfera i mi igrači vjerujemo da ćemo i sutra obradovati naše vjerne navijače. Mislim da bi utakmicu mogla odlučiti fizička pripremljenost jer i mi i Borac u posljednje vrijeme igramo mnogo utakmica, a smatram da smo u tom segmentu mi u velikoj prednosti."

Napadač Željezničara osvrnuo se i na svoj golgeterski post.

"Doista me to ne zamara mnogo. Fali moj gol, i ja tako mislim, ali isto tako ne bih imao ništa protiv da mi do kraja prvenstva upišemo sve pobjede, pa makar ja ne postigao niti jedan gol", istakao je Popivić.

Na kraju je Lazar Popović na insistiranje Amara Osima izdiktirao imena jedanaest igrača koji će prema njegovom mišljenju istrčati na teren, a šef stručnog štaba Željezničara obećao mu je platiti večeru ukoliko se njegova prognoza pokaže tačnom.

"Šehić, Šimić, Mešić, Bogičević, Radovanović, Ćulum, Bekrić, Svraka, Višća, M. Bešlija i Popović", kao iz topa ispalio je napadač Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.