Lazar Marković završio sezonu

Zbog povrede

Lazar Marković završio sezonu

D. Vejo

Fudbaler Hull Cityja Lazar Marković propustiće ostatak sezone zbog povrede, te tako neće biti na raspolaganju svom timu koji vodi grčevitu borbu za opstanak u društvu najboljih ekipa.

Ovu informaciju prenosi klupski sajt, koji je naveo i to da se povreda dogodila tokom meča sa Sunderlandom, a zbog čega je Marković u drugom poluvremenu moramo napustiti igru.

Nakon detaljnih pregleda, potvrđene su crne slutnje. Povreda je ozbiljnije prirode te je za saniranje iste potreban duži oporavak.

Markovićeva pozajmica Hullu ističe na ljeto ove godine, pa će se vjerovatno vratiti na Anfield. Ali, u viziji Jurgena Kloppa on neće imati mjesta, te se s toga procjenjuje kako bi srbijanski fudbaler ponovo mogao na pozajmicu u neki od evropskih klubova.

Do kraja Premiershipa ostala su još dva kola. Hull će za vikend gostovati Crystal Palaceu, dok će u posljednjem meču prvenstva dočekati Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi