Lazarević: Nesmotrenost nas je koštala

Strateg Drine nakon poraza u Banjaluci

Lazarević: Nesmotrenost nas je koštala

D. Vejo

Zvorničani su pretrpjeli minimalan poraz u okviru 10. kola Prve lige Republike Srpske na gostovanju u Banjaluci od ekipe Borca, rezultatom 1:0.

Iako su u drugom poluvremenu imali nekoliko prilika za postizanje pogotka, Zvorničani nisu uspjeli stići do izjednačenja. Prve utiske nakon meča, kazao je strateg gostujuće ekipe.

"Čestitao bih Borcu na fer i korektnoj igri. Ja sam lično zadovoljan gostovanjem u Banjaluci, sve je bilo na nivou. Nesmotrenost nas je koštala pogotka, nažalost. Ali, mi smo pokazali da možemo biti u vrhu tabele. Okrećemo se narednoj utakmici", zaključio je za SportSport.ba trener Drine, Mile Lazarević.

U narednom kolu, Drina će na svom terenu dočekati ekipu Kozare iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi