Lazarević: Ostajemo u trci za gornji dio tabele

Trener Drine nakon trijumfa

Lazarević: Ostajemo u trci za gornji dio tabele

M. Jakovljević

Fudbaleri Drine slavili su danas u okviru 14. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu u Zvorniku protiv Podrinja iz Janje rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na meču postigao je Ćulum u 90. minuti utakmice, a zadovoljan današnjom igrom svojih izabranika, svakako može biti strateg domaćeg sastava.

"Moji igrači su danas dali sve od sebe za pobjedu. Čestitke njima, kako na trijumfu tako i upornosti koju su pružili na terenu. Nakon ova tri boda, ostajemo u trci za godnji dio tabele", kazao je trener Drine, Mile Lazarević.

Povodom današnjeg susreta, oglasili su se i iz protivničkog tabora.

"Igrali smo dobro, mada su naši napadači danas zatajili. Neopreznost nas je koštala da primimo gol, ali šta da se radi. Idemo dalje, želja nam je play-off lige", ističe trener Podrinja, Senad Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi