U Zvijezdi zadovoljni nakon derbija

Lazarević: Skupili smo za 20 dana, naravno da smo zadovoljni

S. Mlaćo

Mogli su nogometaši i stručni štab Zvijezde iz Gradačca biti zadovoljni nakon meča na Otoci. Završilo je 1:1, iako su oba tima imali sjajne prilike da dođu do punog plijena.

Ipak, Olimpik je bio blagi favorit zbog domaćeg terena, a šef struke gostiju Mile Lazarević čestitao je svojim igračima na partiji, te istakao da je ovo veliki uspjeh za njih.

"Ovo je bila izuzetno zahtjevna utakmica za obje ekipe. Prvo poluvrijeme smo odigrali fantastično, a zatim ostali sa igračem manje zbog neopreznosti Šarića. Drugo poluvrijeme smo svjesno prepustili incijativu domaćinu koji je uspio da izjednači, a mi smo imali stopostotnu šansu kod 1:0. Mi smo se skupili za sezonu za 20 dana, a u pripreme smo krenuli sa dva igrača. Moramo biti zadovoljni i čestitam mojim momcima, kao i domaćinu na korektnoj igri", kazao je Lazarević.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi