Lazarević: Tri boda ostaju u Zvorniku

Trener Drine pred Rudar

Lazarević: Tri boda ostaju u Zvorniku

M. Jakovljević

Mile Lazarević i njegovi izabranici sutra igraju posljednji meč jesenjeg dijela Prve lige Republike Srpske, a u okviru 16. kola ugostit će ekipu Rudara iz Prijedora.

Međusobni susreti ova dva tima, uvijek su bili neizvjesni gdje god da se igralo. Svoja očekivanja od ovog meča, rekao je iskusni strateg domaće ekipe.

"Respektujemo Rudar, smatram da se oni nisu odrekli pobjedničkih ambicija ali bodovi ostaju kod nas. Želimo učestvovati u play-offu lige, to nam je cilj. Optimista sam pred ovaj susret, kazao je trener Drine, Mile Lazarević.

Susret je zakazan za sutra od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi