Lazio dovodi napadača Lyona?

U Rim stiže Gomis

Lazio dovodi napadača Lyona?

Midhat Šljivak

Napadač Lyona Bafetimbi Gomis mogao bi u januarskom prelaznom roku pojačati ekipu Lazija.

Corriere dello Sport tvrdi kako rimski klub traži zamjenu za njemačkog napadača Miroslava Klosea, te kao idealnu zamjenu za sjajnog reprezentativca Njemačke vide upravo Gomisa.

Klose će na kraju ove sezone vjerovatno napustiti Nebeskoplave, a interes za njega su pokazali mnogobrojni timovi iz američke MLS lige.

Trener Lazija Vladimir Petković želi da što prije osigura potpis jednog napadača, a njegov prvi izbor je francuski internacionalac.

Gomisov ugovor s Lyonom ističe na kraju sezone, ali će ga Lyon vjerovatno prodati već na zimu. Lazio bi ovog napadača mogao dobiti za samo dva miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije