Lazio dovodi Podolskog?

Lazio dovodi Podolskog?

Edmir Škorić

Njemački nogometni reprezentativac Lukas Podolski mogao bi u dogledno vrijeme napustiti Koeln. Zainteresovanih klubova za njegove usluge itekako ima.

Dvadesetšetogodišnji Podolski ima ugovor s Koelnomdo ljeta 2013. godine, ali nedavno je rekao da bi zbog sportskih ili financijskih razloga mogao napustiti redove Jarčeva.

U tom je klubu i započeo profesionalnu karijeru, a od jula 2006. do jula 2008. godine nastupao je za Bayern. Trenutno je za Jarčeve postigao devet golova i na taj način privukao interes brojnih evropskih klubova.

Zanimljivim ga smatraju Derby, Arsenal, Milan, Juventus te posljednji u nizu Lazio.

Podolski bi se tako mogao pridružiti svom sunarodnjaku i bivšem suigraču Miroslavu Kloseu, prvoj vedeti nebesko-plavih.

Tim za kojeg nastupa i bh. reprezentativac Senad Lulić bi, u slučaju da doista pokuša angažirati Podolskog, morao izdvojiti nekih 15 milina eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.