Lazio ne želi prodati Lichtsteinera

Lazio ne želi prodati Lichtsteinera

E. Čaušević

Predsjednik Lazija, Claudio Lotito, izjavio je kako Stephan Lichtsteiner nije na prodaju iako se sve više spominje njegov prelazak u Juventus.

Njegov agent je prošle sedmice potvrdio kako je Švicarac dogovorio prelazak u Juventus. Ali je predsjednik Lotito odbacio te navode, te izjavio kako će ovaj 27-godišnji igrač ostati u Laziju s kojim ima još jednu godinu ugovora.

“On nije na prodaju, njegova cijena je 12 miliona eura. Postoje priče da će preći u Juventus, ali on još nije zatražio transfer. Imamo dobar odnos s njim i pokušati čemo da ga zadržimo”, kazao je Lotito.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.