Lazio preko Torina do polufinala

Kup Italije

Lazio preko Torina do polufinala

Lazio se pridružio Interu i Sampdoriji u polufinalu Kupa Italije. Rimljani su večeras na Olimpicu sa 3:1 savladali Torinu i plasirali se među četiri najbolje ekipe.

Međutim, sam početak susreta nije dao nagovijestiti pozitivan ishod za nebesko-plave. Gosti iz Torina su poveli golom Natalija u 29. minuti i utišali gledaoce na Olimpicu.

Lazio je poranao već u 4. minuti nastavka, a strijelac izjednačujužeg gola bio je Makedonac Goran Pandev. Najljepši trenutak susreta dogodio se u 55. minuti kada je Mauri prekrasnim golom doveo domaće u vodstvo.

Pobjedu Lazio i plasman u polufinale Kupa Italije ovjerio je Tomaso Rochi u posljednjoj minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.