Lazio pronašao zamjenu za Senada Lulića?

Da li će Mađar doći na Olimpico?

Lazio pronašao zamjenu za Senada Lulića?

Senad Lulić je već dugo vremena na meti torinskog Juventusa, a mediji u Italiji nedavno su saopštili da je posao između dva kluba već završen. 

Zapelo je oko visine obeštećenja, a predsjednik Lazija, Claudio Lotito želi izvući što više novca od Stare dame za našeg reprezentativca. 

Gazzetta dello sport tvrdi kako Lazio želi osam miliona eura i jednog fudbalera ekipe iz Torina, a kao glavni kandidati spominju se Sebastian Giovinco, Fabio Quagliarella i Mauricio Isla. Sa druge strane Juventus je spreman da pusti Quagliarellu ili Islu, ali i da plati manju financijsku odštetu.

I dok se čeka da se dva kluba dogovore o uslovima transfera, a čini se da je samo pitanje vremena kada će se to i desiti, Lazio je prema tvrdnjama talijanskih medija već krenuo u potragu za nasljednikom našeg reprezentativca. Prema pisanju medija na Apeninima Lazio je rješenje pronašao u redovima Dynamo Moskve. Mađar Balasz Dzsudzsak navodno je najbliži dolasku na Olimpico, ako dođe do prodaje Senada Lulića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.