Lazio sprema (nove) ugovore svojim igračima

Lazio sprema (nove) ugovore svojim igračima

E. Škorić

Nakon što nisu previše trgovali ovog zimskog prelaznog roka, italijanski Lazio sada radi na tome da sačuva postojeći igrački kadar. Tako se spremaju novi ugovori, a prvi na redu su Stefano Mauri i Fernando Muslera.

Stefano Mauriju trenutni ugovor ističe u junu 2011. godine i do kraja ovog mjeseca njegov menadžer Tiziano Gonzaga doputovat će u Rim, kako bi se sklopio novi ugovor, koji bi Maurija s nebesko-plavima vezao do 2013./14.

U međuvremenu je predsjednik Claudio Lotito pozvao na razgovor Daniela Fonsecu, bivšeg napadača Juventusa i sadašnjeg menadžera urugvajskog golmana Fernando Muslere. Muslera će, navodno, produžiti ugovor do 2012. godine uz 250.000 eura godišnje plaće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.