Lazio ubjedljiv, Lulić ušao s klupe

Na Olimpicu stradao Rabotnički

Lazio ubjedljiv, Lulić ušao s klupe

Lazio je ubjedljivo slavio protiv Rabotničkog u prvoj utakmici play-offa Evropske lige, a Senad Lulić ušao je u igru u posljednjih pola sata igre.

Hernanes je u 19. minuti doveo Lazio u prednost, a Mauri je povisio na 2:0 u 39. minuti. Na odmor se otišlo sa prednošću Rimljana od dva gola, a u nastavku makedonska ekipa još više je osjetila snagu nebesko-plavih.

Samo nakon šest minuta u nastavku Cisse povećava na 3:0. Francuzu je trebalo još 15-ak minuta kako bi postigao još jedan gol. Pred kraj susreta Rimljani psotižu dva gola, a mrežu Rabotničkog pogodili su Rocchi i Klose.

Senad Lulić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, u igru je ušao u 72. minuti kada je zamijenio Maurija.

Ostale utakmice koje su se igrale u terminu od 21 sat, završene su bez golova, a u njima su se sastali Athletic Bilbao - Trabzonspor, Celtic - Sion i Ried - PSV. U ekipi Rieda svih 90 minuta odigrao je Anel Hadžić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.