Lazio želi Barreta

Nebesko-plavi se pojačavaju

Lazio želi Barreta

Edmir Škorić

Prema riječima Reggininog sportskog direktora, Gabriele Martina, za njihovog "veznjaka" Edgara Barreta zainteresovan je rimski Lazio, ali i nekoliko drugih klubova, koji također žele ovog 24-godišnjaka vidjeti u svojim redovima.

"Nije ništa novo da Lazio želi Barreta. Mislim da trenutno Lazio mora riješiti probleme o tome ko će im sjediti na klupi, pa tek onda gledati budućnost", izjavio je Martino za jednu neslužbenu stranicu rimskog kluba.

"Mogu reći da je cijena oko 7 ili 8 miliona eura. Barreto je jedan od važnijih naših igrača i ovdje je u posljednje dvije godine bio odličan", završio je sportski direktor Reggine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.