Le Lan golom protiv PSG-a prekinuo post od 4235 dana

Zabio počasni gol Lorienta

Le Lan golom protiv PSG-a prekinuo post od 4235 dana

A. Haznadarević
Teme:

Arnaud Le Lan, bio je strijelac utješnog pogotka Lorienta u susretu posljednjeg kola sezone protiv novog prvaka PSG-a, međutim, to ne bi bilo toliko značajno da...

Ovaj tridesetpetogodišnji defanzivac nije posljednji pogodak zabio davne  2001. godine. Tačnije, 21. oktobra 2001. godine, što znači da je mrežu zatresao posljednji put prije tačno 4235 dana.

Zanimljivo je to da je Le Lan baš pogodio protiv vjerovatno i najskuplje ekipe Le Championata svih vremena, međutim, njegov gol iz jedanesterca ipak nije bio dovoljan, budući da je PSG prije toga postigao tri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.