Le Parisien: Klopp na listi kandidata za trenera PSG-a

Nijemac mijenja sredinu?

Le Parisien: Klopp na listi kandidata za trenera PSG-a

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola Jurgen Klopp mogao bi nakon ove sezone klupu Liverpoola zamijeniti klupom PSG-a, prenosi francuski Le Parisien. 

Redsima ide veoma dobro u tekućoj sezoni pod vodstvom Kloppa i njemački stručlnjak je privukao pažnju bogatih čelnika PSG-a koji su ga stavili na uži popis kandidata za njihovog novog trenera.

Podsjetimo, Parižanu su i ove sezone ispali u osmini finala Lige prvaka i vjerovatno će na kraju sezone okončati saradnju sa trenerom Unai Emeryjem, a osim Kloppa u kontekstu novog trenera ovog kluba spominju se Luis Enrique, Carlo Ancelotti i Antonio Conte.

Naravno, sve su ovo još uvijek samo transfer špekulacije, a jedina istina je trenutno da Klopp ima važeći ugovor sa Liverpoolom do ljeta 2022. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi