Lebouef: Balotelli je pravi otrov za svaku ekipu

Francuska legenda o napadaču Milana

Lebouef: Balotelli je pravi otrov za svaku ekipu

Bivši francuski reprezentativac Frank Leboeuf izjavio je za igrača Milana Marija Balotellija da negativno utiče na svaku ekipu u kojoj igra. 

"Sa njim ne može da se izađe na kraj. On je vrsta igrača koja je otrovna za ekipu. Gledao sam ga nedavno protiv Atletica i on je na tom meču narušio autoritet trenera Clarencea Seedorfa". 

"Nije želio da izađe iz igre kada je zaradio povredu ramena. Seedorf je morao da urla na njega kako bi napustio teren", rekao je Leboeuf i dodao da je Balotelli veliki talenat uprkos lošoj naravi. 

"To zaista niko ne može da porekne, ali on se jednostavno ne uklapa gdje god da ode. To šteti i Italiji koja ima odličnu reprezentaciju", zaključio je legendarni francuski štoper. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.