LeBron postao dioničar Liverpoola

I to se događa

LeBron postao dioničar Liverpoola

Adnan Beganović

Jedan od najboljih svjetskih košarkaša, LeBron James, postao je manjinski dioničar u konzorciju koji je prošle godine kupio Liverpool.

"Prvi put kada sam kročio na NBA teren, postao sam biznismen. Ovo je sjajna prilika za mene", rekao je James i dodao da želi postići nešto slično kao i slavni otočki tim.

"Osamnaest šampionata. Dosita zvuči fenomenalno. Vidim sebe kako pokušavam isto što je Liverpool napravio", rekao je košarkaš Miami Heata.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.