Led prolongirao Pjanićev povratak
Pjanić će na povratak morati sačekati još nekoliko dana

Francuski kup, 1/32

Led prolongirao Pjanićev povratak

Zamrznuti teren stadiona Roudourou u Guingampu prolongirao je povratak Miralema Pjanića na teren i odigravanje njegove prve utakmice u dresu Lyona nakon povrede zbog koje je pauzirao više od dva mjeseca.

Lyon je večeras trebao gostovati kod Concarneaua, a naš internacionalac nakon loma noge u oktobru mjesecu prošle godine večeras se službeno trebao vratiti u ekipu. Istina, prema najavama francuskih medija, Pjanić bi ostao na klupi, ali bi vjerovatno tokom utakmice dobio priliku trenera Claudea Puela.

Međutim, utakmica je otkazana zbog zaleđenog terena, a službeno je objašnjeno da je delegat na ovaj način želio žaštiti igrače od eventualnih povreda. Novi termin odigravanja pomenutog susreta biće određen naknadno.

Rezultati
Alencon – Lorient 2:2 (nakon penala 2:3)
Bayonne – Vitre 0:2
Grande Synthe – Calais 1:1 (4:2)
Louhans – Troyes 0:1
Montpellier – Dunkerque 0:1
Port La Nouvelle – Rodez 0:3
St. Omer – Guingamp 1:3
Vannes – Chateauroux 1:0
Brest – Croix Savoie 2:2 (2:3)
Niort – Boulogne 1:2
Ajaccio – Aauxere 1:1 (3:2)
Arras – Nice 1:3
Bordeaux – Saint Etienne 0:1
Nantes – Caen 2:2 (3:5)
Romorantin – Nancy 0:0 (4:2)
Sochaux – Rennes 0:1
Toulouse – Valenciennes 0:0 (5:4)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti