Ekipa SportSport.ba na pripremama Olimpica

Lede: Uz malo sportske sreće možemo do Evrope

Na pripremama Olimpica u Čitluku razgovarali smo sa Veldinom Muharemovićem, koji je lakše povrijeđen, te je danas odradio samo prijepodnevni trening u teretani.

Muharemović ima napuknuće lista, ali trener Vukova Nedim Jusufbegović nema razloga za brigu, jer se ne radi o ozbiljnijoj povredi, tako da će se popularni Lede ubrzo vratiti punom trenažnom procesu.

"Pobjegli smo od hladnog vremena iz Sarajeva, ali slični uslovi su nas dočekali ovdje. Nadam se da će se stanje popraviti", rekao je Muharemović u razgovoru za SportSport.ba.

"Svi u klubu žele izlazak u Evropu. Radi se na tome. Imamo dobre pripreme, dobar raspored. Uz malo sportske sreće Olimpic ima pravo da se bori za Evropu", rekao je izmeđuostalog Lede, ne isključivši mogućnost da do kraja ugovora ostane u redovima Vukova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.