Ledley King "lakši" za 160.000 funti

Ledley King "lakši" za 160.000 funti

Adnan Beganović

Kapiten Tottenhama, Ledley King, koji je prošle sedmice uhapšen pod sumnjom da je napao jednu osobu, biće financijski kažnjen od strane kluba. 

Engleski mediji pozivajući se na dobro obavještene izvore iz Tottenhama prenose da će King biti kažnjen oduzimanjem dvosedmične plate u iznosu od 160.000 funti.

Podsjetimo, King je uhapšen u nedelju nakon što je ispred noćnog kluba u Londonu došao u sukob sa jednom osobom, navodno redarom tog istog noćnog kluba.

Kapitenu "pijetlova" prethodno je zabranjeno du uđe u klub jer je bio u pripitom stanju, što je na kraju i izazvalo incident.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.