Tragedija u Engleskoj: Prije pet dana bio na terenu, a onda preminuo u 32. godini života

Uzrok smrti još nije potvrđen

Tragedija u Engleskoj: Prije pet dana bio na terenu, a onda preminuo u 32. godini života

E. Čaušević

Englesku javnost danas su šokirale vijesti da je kapiten Yeovil Towna, Lee Collins, preminuo u 32. godini života.

Collins je svoju fudbalsku karijeru počeo u Wolverhamptonu, ali je večinim igrao za engleske niželigaše.

Prethodnih sezona bio je član Yeovil Towna gdje je dobio i kapitensku traku. Collins je u subotu bio na klupi na meču protiv Barneta, a preminuo je samo četiri dana nakon toga.

Iz Yeovil Towna su potvrdili ove tragične vijesti, ali još uvijek nije poznat uzrok prerane smrti ovog igrača. Nezvanične informacije kažu da se radi o srčanom udaru, te da je Collins preminuo u snu.

"U Yeovil Townu danas žalimo za našim kapitenom Lee Collinsom. Lee je tragično preminuo jučer i naše misli i molitve su s njegovom porodicom i prijatlejima. Tražimo poštovanje i privatnost prema njegovoj porodici u ovim teškim momentima. Klub se neće oglašavati neko vrijeme na ovu temu. Naš meč protiv Altrinchama koji se sutra trebao igrati je odgođen", poručili su iz ovog engleskog niželigaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi